Drzen rop v centru Ljubljane

Foto: Profimedia rop, storilec, fotografija je simbolična
Foto: Profimedia rop, storilec, fotografija je simbolična
Po dejanju pobegnil, policija ga išče.
Oglej si celoten članek

Včeraj, okoli19.30 so bili ljubljanski policisti obveščeni o ropu v trgovini na območju centra Ljubljane. Moški je z ostrim predmetom zagrozil zaposleni in iz blagajne odtujil nekaj sto evrov gotovine. Po dejanju je peš pobegnil, policija ga še išče. V dogodku na srečo ni bil nihče poškodovan.

Moški, ki je imel na obrazu medicinsko masko, je suhe postave, oblečen je bil v črno trenirko z belimi črtami. Na sebi je imel še črno jakno s kapuco, nosil je rokavice in obute črne superge. 

Črna kronika Ljubljana - najbolj aktualna črna kronika.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 13:52 1. Februar 2023.

    ni vec schengena.

  • 12:54 1. Februar 2023.

    Črna tenirka s črtami… ljubitelj jugo glasbe…mr. Taubi jih je kar malo razvadil s samopostrežnimi bankomati…

  • 09:37 1. Februar 2023.

    No, vsaj ena uporabna lastnost medicinske maske..;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.