Drzna tatvina 15-letnikov

V Mariboru sta 15-letnika v trgovini izvršila drzno tatvino denarja. Izkoristila sta nepazljivost blagajničarke.
Oglej si celoten članek

V četrtek okoli 17.40 je eden od osumljencev v času, ko je blagajničarka odprla blagajno in vračala denar eni od strank, z roko segel v blagajno in iz nje vzel šop bankovcev v različnih apoenih in ga spravil v žep.

Medtem ga je blagajničarka prijela za roko in mu denar vzela iz žepa ter ga pospravila v blagajno. Na pomoč so ji priskočile še ostale trgovke in skupaj so oba 15-letnika odpeljale v skladišče, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Do prihoda policistov na kraj sta osumljenca pobegnila iz trgovine. Policista sta stekla za njima in ju izsledila nekaj ulic od trgovine, kjer sta bila prijeta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:11 9. December 2011.

    In? Kaj je bilo potem? Katastrofalen prispevek!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.