Drzna tatvina: Moškega prisilili, da je slekel draga oblačila

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Moškemu povzročili za okoli 2700 evrov materialne škode
Oglej si celoten članek

Iz ljubljanske policijske postaje poročajo o nenavadni, drzni tatvini. Včeraj, okoli 20. ure so bili namreč policisti obveščeni o dogodku v središču Ljubljane, ko so trije neznanci pristopili do moškega na ulici in ga z grožnjo prisilili, da jim je izročil vrednejše kose oblačil, ki jih je imel na sebi. "S tem so mu povzročili  za okoli 2700 evrov materialne škode," so zapisali na policiji. 

Po opisu očividcev je bil eden od storilcev star koli 15 let, visok med 170 in 175 cm, suhe postave, okroglega  obraza, oblečen je bil v črno vetrovko. Drugi je bil star med 17 in 18 let, visok okoli 180 cm, podolgovatega obraza in je bil prav tako v črni vetrovki. "Policisti  še  zbirajo obvestila in okoliščine,  ki bi  pripomogle k izsleditvi storilcev in  bodo o vseh ugotovitvah obvestili pristojno državno tožilstvo," so še sporočili iz Policijske uprave Ljubljana. 

dezurni@styria.media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:56 18. Oktober 2022.

    Ukrajinca, ki je šel po socialno.

  • 14:26 18. Oktober 2022.

    Smo ameriška korporacija,pa je taka tatvina čist v skladu z ameriško demokracijo a ne.

  • 13:03 18. Oktober 2022.

    Čika Janko je že vedel, kako se temu streže. In tudi današnji 'strički' to rade volje prakticirajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.