Dva človeka mrtva: Na Celjskem dve hudi prometni nesreči

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Celjski policist so bili v manj kot 24 urah seznanjeni z dvema prometnima nesrečama, ki sta se končali s smrtnima izidoma.
Oglej si celoten članek

Prva nesreča se je zgodila včeraj ob 17.45, ko je 77-letni voznik osebnega vozila v semaforiziranem križišču na Ljubljanski cesti v Šentjurju trčil v osebno vozilo voznice, ki je pravilno ustavila ob rdeči luči na semaforju. Vozilo voznice je odbilo v vozilo voznika, ki je ustavil pred njo, to vozilo pa še v osebno vozilo tretjega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. 

77-letnega voznika osebnega vozila so z reševalnim vozilom odpeljali v UKC Maribor, kjer je umrl. Okoliščine dogodka celjski policisti še preverjajo.

Foto: PGD Steklarna Rogaška Slatina Prometna nesreča
Policisti so bili nato nekaj čez polnoč ponovno seznanjeni s prometno nesrečo. Zgodila se je izven naselja Štore v smeri proti Celju, ko je 45-letni voznik osebnega vozila na ravnem delu ceste zapeljal na nasprotno vozišče. Ob tem je trčil v voznika tovornega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti.

Hudo poškodovanega voznika so z reševalnim vozilom odpeljali v celjsko bolnišnico, kjer je v jutranjih urah umrl. Tudi v tem primeru policisti še preverjajo vse okoliščine dogodka.

Fotografiji sta simbolični. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:31 19. Maj 2023.

    Alkohol sploh več ni problem za nesreče ,še statistično gledano jih je malo,najhujše je zdfaj telefon ,opazujem skozi in pogovarjanje …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.