Dva gigabajta za en evro

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Telekom do konca meseca ponuja dva gigabajta podatkov za en evro.
Oglej si celoten članek

Telekom od danes do konca meseca naročnikom določenih paketov nudi možnost dokupa dveh gigabajtov prenosa podatkov za en evro na mesec. 

Ponudba velja za naročnike paketov  Neomejeni A, Neomejeni B, Neomejeni C, Deezer neomejeni, EU neomejeni, Poslovni Neomejeni C, Paket 2015 in Poslovni Enostavni 2000. 

Kdor bo opcijo vključil do konca meseca, jo bo lahko imel do konca februarja 2017. Opcijo se vključi tako, da naročnik na številko 1918 pošlje sporočilo s ključno besedo AKCIJA 2GB, izključi pa s sporočilom AKCIJA 2GB NE. 

Za vse, ki dodaten prenos podatkov potrebujejo, je ponudba ugodna. V redni Telekomovi ponudbi opcija za dodaten gigabajt prenosa podatkov stane šest evrov na mesec, pri Simobilu sedem evrov, pri Tušmobilu pa kot dodatek k Premium paketom pet evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.