Dva moška hudo poškodovana pri delu

Foto: Žurnal24
Dolenjski in belokranjski policisti so v torek intervenirali zaradi dveh nesreč pri delu, ki sta se končali s hudimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

Okoli 13. ure je 21-letni delavec na stanovanjski hiši v Črnomlju nameščal klimatsko napravo, pri čemer mu je spodrsnilo. Delavec je padel z višine 1,5 metra, nanj pa je padla klimatska naprava. Huje poškodovanega moškega so s helikopterjem odpeljali v bolnišnico v Ljubljano.

Nekaj pred 15. uro pa se je v gozdu na območju Policijske postaje Dolenjske Toplice zgodila še ena nesreča pri delu, ko je na 57-letnega moškega padlo drevo. Moškega so odpeljali v bolnišnico, kjer so ugotovili, da je huje poškodovan.

Policisti bodo o svojih ugotovitvah seznanili pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.