Dva motorista hudo ranjena, eden nič kriv

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
V dveh nesrečah na območju PU Celje sta jo huje skupila voznika motornega kolesa.
Oglej si celoten članek

Izven naselja Kozja vas se je v sredo, nekaj po 16. uri zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena tovorno vozilo in motorno kolo. 22-letni voznik tovornega vozila je vozil iz smeri Radelj ob Dravi proti Mariboru in je prehiteval pred seboj vozeče osebno vozilo. Prehitevati je začel v trenutku, ko je za njim vozeči voznik motornega kolesa že prehiteval. Vozili sta trčili. Pri tem se je 32-letni voznik motornega kolesa hudo poškodoval. 

V Pristavi na območju Črne na Koroškem je mladoletni voznik skuterja izsilil prednost vozniku osebnega vozila. V trčenju se je mladoletni voznik kolesa z motorjem huje poškodoval. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.