Dva otroka huje, najmlajši lažje poškodovan

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Reševalci so s helikopterjem odpeljali dva hudo poškodovana otroka. Policija domneva, da ni šlo za nesrečo, oče naj bi skozi okno vrgel svoje tri otroke.
Oglej si celoten članek

Nemški mediji poročaju o hudi tragediji, ki se je zgodila v mestu Lohmar južno od Kölna v nemški deželi Severna Vestfalija. Sirski begunec naj bi skozi okno vrgel tri otroke, stare sedem, pet in eno leto. 

Policijo in reševalce je poklical sosed, ko je videl, kaj se dogaja. Reševalci so pred stavbo našli huje poškodovanega petletnega dečka in sedemletno deklico, medtem ko je bil najmlajši, eno leto star otrok, le lažje poškodovan. Starejša dva so v bolnišnico odpeljali s helikopterjem.


Mediji poročajo, da še ni jasno, ali se je enoletnik poškodoval med padcem, a policija domneva, da ni šlo za nesrečo, zato je pridržala 35-letnega očeta. 

Sirska družina je živela v stanovanju skupaj z drugimi prosilci za azil, s katerimi si je delila kopalnico in kuhinjo, imela pa je svojo zasebno sobo.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:08 4. Februar 2016.

    kaj ni bilo rečeno da muslimani najbolj ljubijo in spoštujejo svoje otroke ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.