Dva poškodovana odpeljali v UKC Ljubljana

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Trčenje dveh vozil v Cerknici.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 19. uro sta na Partizanski cesti na Rakeku v občini Cerknica trčili osebni vozili, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Posredovali so gasilci PGD Cerknica, ki so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja na vozilih ter pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči pri oskrbi in prenosu dveh poškodovanih oseb v reševalno vozilo.

Poškodovani osebi so reševalci prepeljali v Univerzitetni klinični center Ljubljana, na vozilih pa je nastala večja materialna škoda.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.