Dva ropa v eni uri

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Oborožen neznanec je malce pred 18. uro vstopil v Omex banko v Splitu in od uslužbenke zahteval denar. Štirideset minut kasneje je neznanec oropal še eno izmed poslovalnic hrvaške pošte.
Oglej si celoten članek

Oboroženi neznanec je vstopil v banko v Splitu in s strelnim orožjem od uslužbenke zahteval denar. Rop je preprečil varnostnik, ki naj bi ga ropar po neuradnih podatkih med begom ustrelil v nogo, poroča 24sata.hr. Štirideset minut kasneje je neznanec oropal še pošto. Koliko denarja je odnesel, še ni znano.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.