Dvajsetletnika sta imela več sreče kot pameti, izstopila sta zadnji trenutek

Foto: PU Novo mesto Nesreča pri Brežicah Foto: PU Novo mesto Nesreča pri Brežicah Foto: PU Novo mesto Nesreča pri Brežicah
Voznik je bil brez vozniškega dovoljenja, oba sta bila vinjena.
Oglej si celoten članek

Včeraj se je nekaj po 14.30 zgodila prometna nesreča pri Pavlovi vasi.

Brežiški policisti so opravili ogled in ugotovili, da je 25-letni voznik osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom, zapeljal s ceste in trčil v drevo.

Foto: PU Novo mesto Nesreča pri Brežicah

"Voznik in 23-letni potnik, oba sta bila pod vplivom alkohola, sta uspela nepoškodovana izstopiti, takoj potem pa je vozilo zagorelo," je pojasnila Milena Tribulin s PU Novo mesto.  

Povzročitelj nesreče, ki nima veljavnega vozniškega dovoljenja, je imel v litru izdihanega zraka 1,46 miligramov alkohola (3,01  g/kg). 

Policisti  bodo zoper voznika na sodišče naslovili obdolžilni predlog zaradi vožnje pod vplivom alkohola, neprilagojene hitrosti in ker je na prednjem sedežu prevažal osebo, ki je bila očitno po vplivom alkohola.

Foto: PU Novo mesto Nesreča pri Brežicah

Zaradi kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu ga bodo ovadili na pristojno tožilstvo.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:40 17. December 2019.

    Pa koji KQKQKQKQK , se bojite napisati CIGANI ! Zdaj pa zaprite še tistega , ki jim je prodal avto …

  • 11:01 17. December 2019.

    CD-romi...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.