Dvajsetletniku kar 1.740 evrov kazni

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Mladenič z Obale si je z objestno vožnjo z neregistriranim vozilom, na katerem je imel tuje tablice, prislužil kar 1.740 evrov kazni.
Oglej si celoten članek

Včeraj okoli 11.10 je na interventno številko 113 poklicalo več zaskrbljenih občanov iz Nove Gorice, ki so se zgražali nad objestno vožnjo voznika belega BMW-ja s koprsko registracijo, so sporočili s policije.

Vozilo so policisti izsledili pred lokalom v centru mesta in s poizvedovanjem ugotovili voznika. Pri preverjanju dokumentacije so policisti ugotovili, da vozilo ni registrirano niti zavarovano, na vozilu pa so bile nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

S svojim početjem si je 20-letni mladenič iz Obale prislužil kazen kar 1.740 evrov, so še sporočili s policije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:36 16. November 2011.

    zakaj sprešat? Prodat pa nahranit lačna usta

  • 10:32 16. November 2011.

    PA JIH BO TUDI PLAČAL ?

  • 09:03 16. November 2011.

    ...premalo...bmw-ja takoj sprešat!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.