Dvakrat ustreljen v hrbet bežal po gozdu, našla sta ga sprehajalca

Foto: Dolenjskanews.com Lov za strelcem na Dolenjskem
Grozljivka v gozdovih pri Novem mestu.
Oglej si celoten članek

Storilec naj bi najmanj dvakrat ustrelil v moškega, ki je nato ranjen pobegnil skozi gozd. Našla sta ga sprehajalca pri Velikem Slatniku blizu Novega mesta. Sprehajalca sta poškodovanemu pomagala do prihoda reševalcev in policije, poroča portal Dolenjskanews. 

Zgodba naj bi se začela odvijati na območju Šentjošta pri Stopičah. Moškega pa naj bi 67-letnik ustrelil od zadaj. Ranjeni naj bi bil star 45 let in je v bolnišnici, njegovo življenje menda ni ogroženo. Policija je storilca že prijela. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:34 9. Oktober 2017.

    Grozljivka v gozdovih pri Novem mestu. Ali delaš scenarij za grozljivke ?

  • 10:30 9. Oktober 2017.

    Skrajni čas je da v Sloveniji naredijo red glede nošenja orožja ! Ali vsem pobrati orožje ali pa vsem dovoliti …

  • 08:06 9. Oktober 2017.

    Stavim na to , da je lovec naletel na krivolovca - lahko tudi Brazilca u orožjem - in ker se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.