Dvakrat želel piti na tuj račun

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Ljubljančan je v Portorožu kar iz dveh lokalov poskušal oditi, ne da bi plačal.
Oglej si celoten članek

Kot poročajo s koprske policisjke uprave, je 33-letni Ljubljančan v gostinskem lokalu v Portorožu popil več žganih pijač in naročil dve škatlici cigaret, nato pa poskušal pobegniti, ne da bi plačal 61 evrov, kolikor je znašal račun. Natakarici ga je uspelo zadržati. 

A tukaj se zgodba zanj ni končala. Štiri ure kasneje je vse skupaj ponovil v drugem gostinskem lokalu. Tam je pojedel in popil za 32 evrov in poskušal pobegniti. Tudi v tem primeru ga je natakarju uspelo zadržati.

Policisti bodo zoper 33-letnega moškega podali kazenski ovadbi. 

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 15:34 29. Julij 2016.

    Levičar 100%. Oni imajo geslo; vsakemu po njegovih potrebah. Kakšen Rogovec ali pa Metelkovec.

  • 11:43 29. Julij 2016.

    Da ni Kranjčan?????

  • 10:54 29. Julij 2016.

    Micek Kovačev... vedno bilo in bo. Zaradi nekaj neplačanih drinkov kakšnega alkoholika firma prav gotovo ne bo šla v stečaj, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.