Dvakrat zvita pločevina

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 (Foto: Dejan Mijovič) Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Fotografija je simbolična. (Foto: Dejan Mijović)
Malo pred deseto uro sta se na Dunajski cesti v Ljubljani zgodili dve prometni nesreči. Pri obeh je precej trpela pločevina, pri drugi so enega izmed voznikov zaradi poškodb prepeljali v ljubljanski UKC.
Oglej si celoten članek

Nekaj pred 10. uro je prišlo do trčenja tudi v križišču Topniške in Dunajske ceste. 

V prometni nesreči so bila udeležena tri vozila in po do zdaj znanih
podatkih ni bil nihče poškodovan.


48-letni voznik Nissana je v križišču cest čakal na prosto pot v smeri svoje vožnje. V isti smeri je vozila 75-letna voznica renault clia, ki je zaradi ustavljenega vozila tudi sama začela  vozilo ustavljati. Za voznico je pripeljal 70-letni voznik vozila VW passat, ki je trčil v zadnji del clia, ki pa ga je posledično potisnilo v zadnji del nissana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.