Dve mrtvi, tri huje poškodovane

Foto: Kleine zeitung
Foto: Kleine zeitung
Na avtocesti v bližini avstrijske Lipnice sta v hudi prometni nesreči umrli dve Slovenki.
Oglej si celoten članek

Na avtocesti v bližini avstrijske Lipnice sta v hudi prometni nesreči umrli dve Slovenki. Po navedbah očividcev je osebni avtomobil, v katerem je bilo pet mladih žensk iz Slovenije, nenadoma zletel s ceste. Avstrijska tiskovna agencija APA je poročala, da se je varnostna ograja zarila v peugeot in udarila v dve ženski, ki sta zato umrli.

Tri hudo poškodovane

Avtomobil je po trku v varnostno ograjo zapeljalo v drevo in se tam nato ustavil. Gasilci so morali smrtni žrtvi rezati iz razbitin avtomobila. Vzrok nesreče zaenkrat ni znan. Preostale tri potnice so bile ranjene in so jih prepeljali v bližnje bolnišnice in so težko poškodovane. Nemški Kronen Zeitung poroča, da je bil v nesreči udeležen avtomobil z mariborskimi registrskimi tablicami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 07:46 20. Maj 2015.

    ..in Klagenfurt je Klagenfurt, ne Celovec, Trieste je Trieste, ne Trst in Rijeka je Rijeka ne Reka, itd, itd...???

  • 10:30 19. Maj 2015.

    ne Ptuj je Ptuj, NEw York je New York, London je London, Ljubljana je Ljubljana NE Laibach, itd...

  • 10:17 19. Maj 2015.

    Lej, zdaj je v Avstriji in nismo vsi taki zgodovinarji, da bi to vedeli.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.