Dve novi smrtni žrtvi na naših cestah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
V zadnjem tednu letošnjega leta že štirje mrtvi na slovenskih cestah.
Oglej si celoten članek

S celjske policijske uprave so sporočili, da so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je najverjetneje zgodila že sinoči. Na Črneški gori, na območju Policijske postaje Dravohrad, je 49-letni voznik zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal z vozišča po nabrežini navzdol. Voznik je na kraju nesreče umrl. 

Le nekaj minut za tem so morali poročati o še eni prometni nesreči, v kateri je umrl voznik motornega kolesa. Prometna nesreča se je zgodila v Lembergu. Podrobnosti nesreče za zdaj še niso znane. 

Letos je na območju PU Celje v prometnih nesrečah umrlo 21 ljudi, so ob tem še sporočili z omenjene policijske uprave. 

Zadnji teden letošnjega leta so se tako zgodile že štiri smrtne prometne nesreče. V sredo se je na avtocesti Maribor - Ljubljana pred cestninsko postajo Tepanje zgodila nesreča, v kateri je umrla voznica osebnega vozila. V sredo zjutraj je prišlo do trčenja tudi v Mariboru, v katerem je umrl voznik osebnega vozila

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.