Dve novi smrtni žrtvi prometa

Eno življenje je dopoldne ugasnilo na železniških tirih, drugo pa v bolnišnici, kamor so 36-letnika prepeljali po hudi prometni nesreči.
Oglej si celoten članek

Na železniški progi pri Kopru pred Bivjem se je nekaj po 10. uri zgodila nesreča, v kateri je umrl moški, so danes sporočili s Policijske uprave Koper. Policisti okoliščine še preiskujejo.

Padel iz vozila

V ponedeljek ob 8.35 je 36-letni voznik iz Domžal med vožnjo po avtocesti iz Vranskega proti Celju izven naselja Zalog nenadoma občutno zmanjšal hitrost vožnje in s tovornim vozilom iz neznanega razloga zapeljal desno preko odstavnega pasu na brežino, kjer se je vozilo prevrnilo.

Ob prevračanju je padel iz vozila in obležal na odstavnem pasu. Zaradi hudih poškodb glave je bil prepeljan na zdravljenje v Splošno bolnišnico Celje, kjer je včeraj umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.