Dve storitvi ne delujeta

Foto: Žurnal24 (Foto: null)
Zaradi tehnične napake dve storitvi na e-davkih ne delujeta. Za podatke se lahko obrnete na najbližji davčni urad.
Oglej si celoten članek

Zaradi tehnične težave je okrnjen dostop do dveh storitev na strani e-davki. "Vse podatke lahko zavezanci dobijo na davčnih uradih. Upamo, da bo ta zadeva kmalu urejena," nam je povedal Iztok Verdik, vodja službe za odnose z javnostmi.

"Trenutno žal ne delata dve storitvi, ki smo ju uvedli lanskega maja. Prva je e-kartica, kjer lahko zavezanci preverijo stanje na svoji kartici. Prav tako ne dela storitev, kjer lahko zavezanci preverijo, ali jim delodajalec plačuje prispevke ali ne," nam je povedal Iztok Verdik iz Dursa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.