Dvigalo za invalide

Foto: Žurnal24 Vzpenjalo so prvič pognali na včerajšnji prireditvi z Otom Pestnerjem in Big ban
Kulturni dom. Do tega imajo invalidi zdaj lažji dostop.
Oglej si celoten članek

Krško. Dobrih 18 tisoč evrov vredno stopniščno vzpenjalo za invalide v kulturnem domu, ki so ga v sklopu dobrodelne prireditve namenu predali včeraj zvečer, je ob 35-letnici delovanja financiral Savaprojekt. “Z donacijo dokazujemo družbeno odgovornost do okolja,” je dejal direktor Savaprojekta Peter Žigante, ki je bil tudi organizator posveta na temo Za boljše življenje in brez ovir. 


Na tem so spregovorili o načrtovanju in prilagajanju okolja funkcionalno oviranim in starejšim, Savaprojekt pa je v sodelovanju z ministrstvom za okolje in prostor izdal tudi strokovno publikacijo z istim naslovom. Gre za zbornik predavanj in literature za pomoč pri načrtovanju in prilagajanju okolja funkcionalno oviranim.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.