Dvigovanje z ukradenimi karticami

Foto: Žurnal24 (Foto: Žurnal24)
Neznanci na širšem območju Dolenjske na bankomatih z ukradenimi bančnimi karticami dvigujejo večje vsote denarja.
Oglej si celoten članek

Neuradno naj bi skupina neznancev na bankomatih dvignila že okrog 60 tisoč evrov.

Kot poroča Radio Krka, so bili dolenjski kriminalisti konec oktobra obveščeni o skupini tujih državljanov, ki so s tujimi bančnimi karticami na območju Dolenjske na bankomatih dvigovali večje vsote denarja. Neuradno naj bi se moški prevažali v vozilu z italijanskimi registrskimi tablicami.

Neznance z ukradenimi bančnimi karticami naj bi pri več bankomatih na območju Novega mesta čakali kriminalisti. Ali so jih tudi našli in prijeli, še ni znano.

S Policijske uprave Novo mesto ob tem sporočajo, da kriminalistična preiskava še poteka, tako da podrobnosti ne želijo razkriti. Povedo le to, da gre za člane mednarodne kriminalne združbe in da v preiskavi sodelujejo tudi tuji varnostnimi organi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.