Dvojni rop bank

Foto: Žurnal24 rop Vransko dve banki Foto: Žurnal24 rop Vransko dve banki Foto: Žurnal24 rop Vransko dve banki Foto: Žurnal24 rop Vransko dve banki Foto: Žurnal24 rop Vransko dve banki Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na Vranskem v relativno kratkem času oropani dve banki. Gre za Banko Celje in Deželno banko Slovenije.
Oglej si celoten članek
Policija poziva vse, ki so videli omenjeno vozilo, da to sporočijo na telefonsko številko 113 ali na anonimno številko policije 080 12 00.

"Lahko potrdim, da sta bili dve banki na Vranskem oropani," je povedala Milena Trbulin, tiskovna predstavnica celjskih policistov. Ropa sta se po besedah Trbulinove zgodila nekaj po 15. uri ob istem času. Gre za Banko Celje in Deželno banko Slovenije.

V obeh primerih so oboroženi, zamaskirani neznanci vstopili v prostore bank in od uslužbenk zahtevali denar. Ko so dobili denar, so banki zapustili in se odpeljali z osebnim avtomobilom audi 100 S4 quattro, letnik 1993, vijolične barve, registrskih oznak LJ 38-73Y.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.