eDavki v torek ne bodo delali

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Sistem eDavki bo zaradi nadgradnje sistema v torek, 13. 12., predvidoma od 15. ure do polnoči nedostopen.
Oglej si celoten članek

Na Davčni upravi Republike Slovenije zagotavljajo, da gre izključno za nadgradnjo sistema in da nedelovanje ni povezano s kakršnimikoli težavami. Tjaša Naraločnik iz službe za odnose z javnostmi nam je pojasnila, da se sistem eDavki stalno posodablja in nadgrajuje, le ljudje so po težavah z delovanjem v preteklosti na morebitne prekinitve bolj pozorni.

Pred časom so se sicer pojavile manjše težave, ko zaradi začasnega nedelovanja sistema uporabniki niso mogli oddati nekaterih dokumentov v predpisanem roku. A v dogovoru z davčno upravo so zahtevano lahko oddali z zamikom. Tokrat pa ne pričakujejo nikakršnih težav, saj 13. ali 14. v mesecu ne potečejo nobeni roki za oddajo, obvestilo o nedelovanju sistema pa je bilo objavljeno že na začetku decembra.

Foto: DURS eDavki

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.