Edini, ki je bil trezen, je bil zadrogiran

Foto: Boštjan Tacol Alkotest
Policisti mariborske policijske uprave zasegli pet vozil.
Oglej si celoten članek

"Včeraj, okrog 13.30, so policisti PPP Maribor zasegli kolo z motorjem. 65-letnik je namreč vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola (0,35 mg/l). Brez veljavnega vozniškega dovoljenja je včeraj v Mariboru vozil tudi 34-letnik. Opravil je preizkus alkoholiziranosti, ki je bil negativen, pozitiven pa je bil hitri test za ugotavljanje prisotnosti prepovedanih drog. Vozniku so odredili strokovni pregled, ki ga je odklonil,"  so sporočili z mariborske policijske uprave. A to še ni bilo konec zasegov. 

"Okrog 15. ure so policisti PP Ptuj ustavili 28-letnega voznika, ki je vozil v času ukrepa začasno odvzetega vozniškega dovoljenja. Včeraj zvečer in danes zjutraj pa so policisti PP Slovenska Bistrica obravnavali še dva voznika brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vsem petim so bila vozila zasežena, zoper voznike sledi obdolžilni predlog," so sporočili. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 16:52 17. Avgust 2017.

    Naslov me je nasmejal do solz. Polepšali ste mi četrtek. Hvala!

  • 15:08 17. Avgust 2017.

    Če si zadrogiran si težko trezen. Kaj ta avtor ni imel nobene mladosti?:))

  • 15:01 17. Avgust 2017.

    Bravo ! V kolikor boste nadaljevali s takšnimi aktivnostmi ,več je možnosti ,da izločite tovrstne kandidate za povzročitve prometnih nesreč …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.