Eksplodirala peč, en delavec lažje poškodovan

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
V Sij Metalu Ravne ponoči eksplodirala talina v peči, en delavec lažje poškodovan
Oglej si celoten članek

Policisti PU Celje so bili nekaj po 3. uri obveščeni, da je na Koroški cesti na Ravnah na Koroškem v podjetju Sij Metal Ravne eksplodirala talina v peči. Požar so pogasili gasilci KGZ Ravne na Koroškem. Nastala je večja materialna škoda.

Policisti so na kraju z zbiranjem obvestil in ogledom kraja ugotovili, da je do eksplozije prišlo v peči za pridobivanje taline, pri tem je bil en delavec lažje telesno poškodovan. Tuja krivda je za zdaj izključena.

V Sij Metalu Ravne nastalo škodo še ocenjujejo. Jeklarno so ponovno zagnali danes malo po 10. uri, prav tako nemoteno poteka tudi delo v ostalih obratih Sij Metala Ravne, so za STA pojasnili v Slovenski industriji jekla (Sij). Poškodovani delavec je bil zaradi udarnin napoten v ravenski zdravstveni dom, so navedli v Siju.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil in bodo o dogodku obvestili pristojno državno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.