28-letnik ima izjemno hudo poškodovan obraz

Foto: arhiv Žurnal24 Pirotehnika Foto: Profimedias Petarde
Pri eksploziji pirotehničnega izdelka hudo poškodovan 28-letni moški, prižgal ga je 20-letnik.
Oglej si celoten članek

"1. januarja 2018, nekaj minut čez polnoč, smo bili obveščeni o hudi poškodbi s pirotehničnim izdelkom v Ojstriški vsi na območju Policijske postaje Žalec," so sporočili policisti celjske policijske uprave. 

"20-letni moški je na travniku prižgal doma narejen pirotehnični izdelek. Ta je ob prižigu eksplodiral in močno poškodoval 28-letnega domačina, ki je stal v neposredni bližini. Eksplozija mu je izjemno hudo poškodovala obraz," so opisali nesrečo. 

20-letnega  moškega bodo žalski policisti kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitev splošne nevarnosti.

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • ode
    17:50 2. Januar 2018.

    Kdo plača zdravljenje teh idiotov?

  • 15:00 2. Januar 2018.

    Škoda,da ni temu kretenčku odtrgalo vsaj ene roke,bi mogoče začel razmišljat?

  • 11:26 2. Januar 2018.

    Edino pravilno.Idiot bi razmisljal o tem,ko je sestavljal to sranje,ta drug pa,ko je zijal zraven.Ne cutim niti malo usmiljenja za …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.