Eksplozija porušila manjši objekt, ena oseba poškodovana

V naselju Martjanci v občini Moravske Toplice je danes okoli 8. ure v manjšem lesenem vikendu eksplodirala plinska jeklenka.
Oglej si celoten članek

V nesreči se je porušila hiša, ena oseba pa je bila poškodovana, zato so jo odpeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota, so sporočili iz Uprave za zaščito in reševanje.

Po poročanju Televizije Slovenija naj bi šlo za žensko, ki je bila ob prihodu policistov zunaj objekta in rahlo poškodovana.

Posredovali so gasilci štirih prostovoljnih gasilskih društev, ki so kraj eksplozije pregledali in odstranili tri plinske jeklenke, so še sporočili iz uprave.

xxx

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.