Eksplozija v stanovanju, evakuirali okrog 60 stanovalcev

Foto: Boris Gorenc
Foto: Boris Gorenc
Nekaj minut pred poldeveto zvečer je na Opekarni v Trbovljah prišlo do eksplozije v stanovanju večstanovanjskega objekta. Evakuirali so okoli 60 občanov.
Oglej si celoten članek

Po ugotovitvah policistov iz Policijske uprave Ljubljana je eksplodirala plinska jeklenka 80-letnega občana, ki je bil takrat v stanovanju sam. Predstavnica ljubljanske policijske uprave Nataša Pučko je povedala, da je na objektu nastala večja materialna škoda, saj je poškovanih več vrat in oken stanovanj ter vozila, ki so bila parkirana ob stanovanjskem bloku. Po prvih ocenah naj bi bilo škode za okoli 50.000 evrov.

Stanovanjski objekt so gasilci prezračili in pregledali, zato so se stanovalci v svoja stanovanja že vrnili.

Eksplozija ni terjala smrtnih žrtev. Hujše poškodbe je utrpel 80-letnik, v bolnišnico pa so zaradi vdihavanja dima preventivno prepeljali še eno osebo. 

Foto: Boris Gorenc Eksplozija v Trbovljah

Foto: Boris Gorenc Eksplozija v Trbovljah Foto: Boris Gorenc Eksplozija v Trbovljah

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.