Eksplozija zaradi uhajanja plina

Foto: PGE Celje
Foto: PGE Celje
Eksplozija zaradi uhajanja plina.
Oglej si celoten članek

V podjetju Varis v Lendavi je nekaj pred pol peto uro zjutraj prišlo do eksplozije in požara. Kot so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota, so policisti ugotovili, da je do eksplozije prišlo zaradi uhajanja plina: "Po prvih zbranih  podatkih je bilo je bilo ugotovljeno, da je zaradi uhajanja plina v proizvodnih prostorih cca 200 x 70 m prišlo do eksplozije in  požara," so sporočili policisti.

Gasilci so požar pogasili in izklopili plin. Poškodovanih na srečo ni bilo, je pa zaradi poškodb objekta in notranjih prostorov nastala materialna škoda. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o požaru.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.