Ekstazi, marihuana in ovadbe

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Policisti PU Koper so pridržali Italijana in Slovenca, ki sta imela s sabo več tablet ekstazija.
Oglej si celoten članek

Pred izolsko diskoteko so policisti v noči s petka na soboto obravnavali dve kaznivi dejanji s področja prepovedanih drog. Najprej zasegli 31 tablet ekstazija 18-letnemu državljanu Italije, nato pa še 53 tablet ekstazija 33-letnemu državljanu Slovenije.

Prepovedano drogo so obema zasegli in jima odvzeli prostost, sledi jima kazenska ovadba.

Drogo skril v hlače in se upiral policistom

Še enega prekrškarja so policisti obravnavali v okolici Pirana; ustavljali so avtomobil in pri tem opazili, da je sopotnik na zadnjih sedežih nekaj skirl v hlače, zato so pri njemu opravili pregled osebe. Našli in zasegli so približno dva grama posušenih delcev rastlin.

Ker se je med postopkom upiral, so policisti zoper njega uporabili prisilna sredstva. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.