En z razbito glavo, drug na begu

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Včeraj sta se v okolici Majšperka hudo sporekla moška. Sledil je pretep, pri katerem je eden od udeležencev utrpel posebej hude telesne poškodbe.
Oglej si celoten članek

Policija je sporočila, da je sinoči okoli 20. ure na dvorišču stanovanjske hiše v naselju v okolici Majšperka prišlo do pretepa med 39- in 50-letnim moškim.

Med pretepom je 50-letni moški z glavo udaril v betonski blok in se hudo telesno poškodoval. Po naših neuradnih podatkih naj bi se ga pred tem mlajši lotil z leseno palico.

Poškodovanega so z razbito glavo prevzeli v roke zdravniki, medtem ko je 39-letnik pobegnil in ga policija še ni odkrila, je za Žurnal pojasnil tiskovni predstavnik PU Maribor Bartolo Lampret. Prav tako policija še preiskuje vse okoliščine krvavega spora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.