En zaboden, storilec pobegnil

Foto: Anže Petkovšek Nasilje na Groharjevi Foto: Anže Petkovšek Nasilje. Slika je simbolična. Foto: Anže Petkovšek Nasilje na Groharjevi Foto: Anže Petkovšek Nasilje na Groharjevi Foto: Bralec Policija na Groharjevi ulici Foto: Žurnal24 Policija na Groharjevi
Nasilje na Groharjevi ulici na Viču.
Oglej si celoten članek

Po včerajšnjem streljanju na Aljaževi ulici v Mariboru, smo danes dobili informacije o nasilju na na Groharjevi ulici na Viču v Ljubljani.

Po neuradnih podatkih naj bi bila ena oseba zabodena. Policija je potrdila, da se je dogodek zgodil okoli 16. ure in da je bila v njem poškodovana ena oseba. "30-letnega moškega je z ostrim predmetom poškodoval neznanec, ki se je po dogodku s kraja odpeljal po vsej verjetnosti z osebnim vozilom VW passat temne barve," je pojasnila Maja Adlešič s PU Ljubljana.

Poškodovanega so odpeljali v ljubljanski klinični center in je po podatkih po podatkih policije izven življenjske nevarnosti.

Policija je še na kraju dogodka in zadevo preiskuje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 13:24 26. Oktober 2013.

    STF, mi je všeč tvoje vprašanje???...

  • 02:07 26. Oktober 2013.

    Jebote možnost komentiranja. Eni komentarji so taki, da še moj nizki IQ ni nič z retardiranostjo nekaterih izjav komentatorjev.

  • 22:00 25. Oktober 2013.

    SAMO ŠE INICIALE ŠE POVEJTE,SAJ JE SAMO ŠE MAFIJA

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.