Enim gor, drugim dol

Foto: Shutterstock razno 06.03.14. voda, umivalnik, umivanje, foto: shutterstock
Položnice bodo v povprečju višje ali nižje za od enega do tri evre.
Oglej si celoten članek

Od danes se bo za večino odjemalcev, ki jim vodo dobavlja Javno podjetje Vodovod - Kanalizacija (Vo-Ka), spremenila višina položnice. Zaradi uredbe, ki jo je sprejela vlada, bodo v Vo-Ki uskladili obračune, kar bo pomenilo, da bodo položnice v povprečju višje ali nižje za od enega do tri evre, največje spremembe pa bodo pri uporabnikih, ki živijo v blokih brez lastnega vodomera.

V večstanovanjskem objektu z 12 enotami in površino strehe 450 kvadratnih metrov, ki porabi 90 kubičnih metrov vode na mesec in ima vodomer, bodo uporabniki namesto 13,89 plačevali 14,95 evra na mesec. Za hišo s površino strehe 200 kvadratnih metrov, v kateri porabijo 13 kubičnih metrov vode, pa bodo namesto 31,21 plačevali 23,33 evra na mesec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.