Enodnevni turisti preplavili Obalo

Foto: Su. K. Gneča v Portorožu Foto: Su. K. Mačka na avtu
Sončni in topel konec tedna marsikoga zvabil na Obalo, kar se je poznalo tudi po prometni gneči.
Oglej si celoten članek

Ta konec tedna so enodnevni turisti preplavili Obalo. Prosto parkirno mesto je bilo težko najti v Portorožu pa celo v Fiesi. Popoldan je bila kolona stari cesti od Pirana do Strunjana in na magistralni cesti, ki pelje od mejnega prehoda Sečovlje, stalo je pa tudi vse v Portorožu.

Že včeraj popoldan pa je vožnja od Portoroža do Izole trajala pol ure. Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste oa je še zdaj gost promet z zastoji na cestah Šmarje-Koper in Izola-Koper.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:03 9. Marec 2014.

    Obvescam vse voznike da na cestah izven naselja je omejitev 90 km/h. Hvala. Aja pa po kriziscu se omejitev iznici.. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.