Enoletnika psa pogrizla do smrti

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
45-letna Rusinja Larisa Kiseleva je v soboto storila samomor, potem ko sta psa zgrizla njenega enoletnega vnuka.
Oglej si celoten članek

Larisa Kiseleva je svojega vnuka za trenutek pustila samega doma. Deček naj bi se odplazil ali sprehodil do sobe, v kateri sta bila pitbul in stafordski terier, ki sta ga zgrizla do smrti.

Babica se je po nekaj minutah vrnila v stanovanje, kjer je zagledala grozljiv prizor. Enoletnega vnuka je vzela v naročje in odnesla v drugo sobo, kjer je storila samomor, poroča life.ru.

Policija dogodek še preiskuje. Še vedno ni znano, kako dolgo je bil deček sam v stanovanju. Prav tako ne vedo, kje je bila ta čas njegova mama Tatjana.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 11:16 4. Oktober 2011.

    lahko bi dali pitbula namesto rotwajlera

  • 11:02 4. Oktober 2011.

    Sej ni problem v psih,problem je v lastnikih!!!

  • 10:47 4. Oktober 2011.

    Zakaj ej spet roti na sliki? jz jo mam pa je cist prjazna in jih velik poznam k so prjazni... …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.