Erjavec za vstop BIH v Unijo

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Erjavec je v intervjuju za bosanski Avaz napovedal, da bo Slovenija Bosni nudila podporo na evropski poti.
Oglej si celoten članek

"Prihodnost Bosne in Hercegovine je v Evropski Uniji. To je konsenz med državami članicami, Slovenija pa vam bo na tej poti nudila popolno podporo," je v intervjuju za bosanski Avaz povedal zunanji minister Karl Erjavec.

Za Karla Erjavca so v Avazu zapisali, da je "eden izmed največjih lobistov med evropskimi diplomati za Bosno na evropski poti". Še posebej naj bi zagovarjal Bosno v minulih dneh in tednih, ko naj bi v Uniji pisali dokumente, ki govorijo o potrebni spodbudi BiH na evropski poti.

Pred napovedani obiskom visoke predstavnice Federice Mogherini v BiH pa je Erjavec bosanske politike pozval, da naj skupne izjave takoj prelijejo v konkreten načrt reform.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:52 22. Februar 2015.

    Jaz bi pa njega takoj poslal v BiH za ministranta.. Je pa kar dosti odtrganih, ki mu nasedajo tistih s …

  • 16:24 21. Februar 2015.

    Kahrl je navadni pajac, Za njega je vse v življenju oder za tragikomedije.

  • 14:15 21. Februar 2015.

    V bosni je bil referendum o tem in je bilo 90% ljudi proti ustopu v eu! Pa naj naš šmoklo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.