Facebook: klepetate lahko iz Windowsov

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Facebook je izdal poseben program po vzoru Googla ali Microsoft Messengerja, s katerim lahko s spletnimi prijatelji klepetate brez uporabe brskalnika.
Oglej si celoten članek

Program je brezplačen, prenesete pa si ga lahko tukaj. Namenski program poleg klepeta omogoča še osnovni pregled nad Facebook računom, poleg tega pa boste obvestila s Facebooka po novem dobili neposredno na namizje.

Še vedno pa dobrote ne morejo uživati vsi: za zdaj aplikacija namreč sploh ne podpira Windows XP in deluje le na novejših Windows 7.

Facebook, ena najbolj obiskanih spletnih strani na svetu, se s Facebook Messenger za Windows tako končno integrira v vaš računalnik, tako da lahko v brskalniku mirno zaprete zavihek Facebook in sporočila s socialnega omrežja dobivate sproti ter vam jih ni treba preverjati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.