Facebook uvaja rezervne ključe

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Facebook je začel s testiranjem storitve, pri kateri vam v primeru izgube gesla dostop do računa povrnejo najbližji prijatelji.
Oglej si celoten članek

Storitev, poimenovana Trusted Friends (zaupanja vredni prijatelji), uporabniku omogoča, da izbere med tremi do petimi prijatelji. Če pozabi geslo, lahko nato izbere možnost, da se tem prijateljem pošlje posebna koda, na spletu poroča CNN.

Preden se uporabnik vnovič prijavi v račun, mora zbrati kode od vseh "bližnjih prijateljev", ki so jim bile poslane. Tako nobeden od prijateljev sam ne more dostopati do uporabnikovega računa.

Možnost razdeljevanja tovrstnih rezervnih ključev bo Facebook v prihodnjih tednih vključil delu njegovih 800 milijonov uporabnikov, še poroča CNN.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 14:49 11. November 2011.

    daj križar logično razmišljaj, verjetno je bol smotrno, če so ti ljudje uporabniki FB... jao kaj vse hodi po tem …

  • 13:34 28. Oktober 2011.

    A to bom moral tut jest nardit,čeprov ne uporabljam ksihtknjige???<br />Eno veliko sranje je tale FB in njemu podobna omrežja!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.