Facebook za mrtve

Foto: Žurnal24 (Foto: Stayalive.com)
Če se bojite, da vas bodo ljudje po smrti popolnoma pozabili, lahko to sedaj preprečite. Na spletni strani Stayalive ustanovite svoj profil, po katerem vas bodo pomnili tudi po smrti.
Oglej si celoten članek

"Virtualno pokopališče je velika ideja. Jaz mu pravim nesmrtni portal, mladi pa Facebook za mrtve," je povedal 73-letni Helmut Markwort, ustanovitelj spletnega portala Stayalive, ki je spletno stran skupaj s petimi prijatelji ustanovil zato, da bi si ljudje lahko zagotovili nesmrtnost. Kar pa seveda ni brezplačno.

Če hočete na omenjenem portalu ustvariti profil, boste za eno leto plačali 19,90 evra, za deset let 100 evrov, za neomejeno "nesmrtnost" pa kar 500 evrov. "Vsak si lahko zgradi svoj spomenik na spletu," pravi Markwort.

Uporabniki lahko na spletni strani z drugimi delijo več kot zgolj osebne podatke. Tako lahko na primer napišejo recepte priljubljenih jedi, delijo posnetke z YouTuba, pišejo poezijo, po smrti pa lahko objavijo tudi njihovo osmrtnico. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.