Fankovega sina ne bodo preganjali

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Kazenski pregon zoper Primoža Fanka, sina prvega moža policije, se bo najverjetneje končal na tožilstvu, saj je stekel postopek odložitve kazenskega pregona, poroča Večer.
Oglej si celoten članek

Po pogovoru z gostom lokala, ki naj bi ga bil Primož Fank, sin prvega moža policije, januarja letos lažje poškodoval, je tožilec posegel po postopku odložitve kazenskega pregona, poroča prej omenjeni časnik.
 
Kazensko ovadbo zoper Primoža Fanka so mariborski kriminalisti vložili zaradi incidenta, v katerega je bil Fank vpleten sredi januarja. Zgodilo se je v enem od mariborskih lokalov, kjer je prišlo do prepira in pretepa med gosti lokala, zaradi česar je morala posredovati policija.
 
19-letni Fank naj bi med postopkom policista žalil in jima grozil, zaradi česar sta ga vklenila in odpeljala na policijsko postajo. Napisali so mu plačilni nalog v višini skoraj 1500 evrov zaradi kršitev javnega reda in miru. Kazensko ovadbo so podali marca, vendar je nato tožilec kazensko ovadbo vrnil v dopolnitev. 

PREBERITE TUDI: 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 08:06 24. Junij 2016.

    malce špekulacije, kaj če bi bil sin Jožeta Tanka

  • h3o
    01:22 24. Junij 2016.

    Saj je dobil 1500 EUR kazni, dovolj je dobil za moje pojme...

  • 20:52 23. Junij 2016.

    Ter se javno opraviciti, ker je pac sin glavnega palicaja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.