Fantje naj bi bili med Umagom in Porečem

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Trije mladoletniki, ki jih starši pogrešajo že vse od ponedeljka, se še vedno niso vrnili domov. Kot pravi mama enega izmed pogrešanih, naj bi se nahajali v med Umagom in Porečem. Najstnikom naj bi medtem pomagal nekdo četrti.
Oglej si celoten članek

Lidija Kašnik je za zurnal24.si povedala, da so včeraj za pomoč prosili znanega zdravilca, ki jim je s pomočjo nihala in zemljevida dejal, da naj bi se fantje nahajali med Umagom in Porečem.

Na Hrvaško pa naj bi šli čez maloobmejni prehod, saj naj eden izmed pogrešanih s seboj ne bi imel niti osebne izkaznice.

"Rekel je, da so živi in zdravi in da nobenemu nič ne manjka," je dejala zaskrbljena mati 16-letnega Matica. "Rekel je, da se bodo vrnili najpozneje do konca praznikov." V iskalno akcijo se je včeraj vključil tudi njen bivši partner, ki je cel dan po Obali zbiral informacije o Maticu in ostalih dveh fantih.

Kašnikova si ne zna razložiti, zakaj bi fantje odšli od doma in na Hrvaško. Je pa prepričana, da tja niso šli sami in da jih je peljal nekdo četrti.

"Mislim, da sami niso šli, ker niti ne vedo, kaj je to maloobmejni prehod. Tega ne vem niti jaz, pa sem tako stara. Imajo nekoga, ki jih usmerja," še pravi.

Prav tako ne ve, da bi imel sin kakršnekoli težave, ki bi bile vzrok za njegov odhod od doma. "V ponedeljek zjutraj je bil mogoče malo nervozen," pravi in dodaja, da ji ni nikoli povedal, da bi mu kdo grozil.

Opis mladoletnikov lahko preberete v članku na tej povezavi.

Opomba uredništva: ker gre za mladoletne osebe, smo možnost komentiranja izklopili.

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.