Fantje ujeti s 1,5 kg trave

Foto: Žurnal24 (Foto: PU Celje)
Policisti so odvzeli prostost 18-, 20- in 23-letniku iz okolice Logatca ter 20-letniku iz okolice Vrhnike. Mladeniči so imeli pri sebi 1500 gramov konoplje.
Oglej si celoten članek

18-, 20- in 23-letnik iz okolice Logatca ter 20-letnik iz okolice Vrhnike so osumljeni kaznivih dejanj s področja proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami. Po tem, ko so jih ljubljanski policisti ujeli s 1500 grami konoplje, so morali prenočiti na policijski postaji. Konopljo so našli v prtljažniku, in sicer porazdeljeno v tri PVC-vrečke.

Zoper vse štiri osumljene bo podana kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.