"Fazanom" kradli dokumente

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Organizator prireditve "Ljubljanski krst fazanov" je mladoletnim obiskovalcem ob vstopu jemal osebne dokumente, a po zaključku prireditve ni vrnil vseh dokumentov.
Oglej si celoten članek

Po prireditvi "Ljubljanski krst fazanov", ki se je 3. oktobra odvijala na Šmartinski cesti v Ljubljani, je okoli 50 mladoletnih obiskovalcev ostalo brez osebnih dokumentov. Organizator prireditve je namreč mladoletnim obiskovalcem ob vstopu jemal osebne dokumente, ki pa jih po koncu prireditve ni vsem vrnil. Na Policijski postaji Ljubljana-Moste se je do sedaj zglasilo 25 oškodovancev.

Policija poziva vse obiskovalce, ki dokumenta niso dobili vrnjenega in tega še niso prijavilia, da to sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Moste, Tovarniška ulica 50,  Ljubljana oziroma pokličejo na telefonsko številko 01 586 76 00.

Policija naproša tudi vse, ki bi karkoli vedeli o pogrešanih osebnih dokumentih, da to sporočijo na Policijsko postajo Ljubljana Moste, ali pa na katero izmed telefonskih številk policije 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:29 7. Oktober 2014.

    Osebni dokument ne sme vzeti nihče niti policist ne če za to nima sodnega naloga in to kar se je …

  • Sam so pa tud mal čudni da so kr pustil da jim vzamejo osebno. Pač ajde da pogleda pol pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.