Februarja manj brezposelnih

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Stopnja registrirane brezposelnosti v Sloveniji se je februarja po petih mesecih rasti znižala, ugotavlja Zavod RS za zaposlovanje.
Oglej si celoten članek

Februarja je bilo manj brezposelnih kot mesec prej, kažejo podatki Zavoda RS za zaposlovanje, ki je danes objavil podatke o registrirani brezposelnosti. V primerjavi z januarjem se je februarja brezposelnost povečala v štirih območnih službah zavoda, najbolj v Kopru in Sevnici, v primerjavi s februarjem lani pa v sedmih območnih službah, najbolj v Novem mestu.

Registriranih je bilo 115.036 brezposelnih, kar je 0,8 odstotka manj kot januarja in 0,5 odstotka manj kot februarja lani. Število registriranih brezposelnih v Sloveniji se je februarja po petih mesecih rasti končno znižalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.