Februarja višje dopolnilno zdravstveno zavarovanje

Foto: Žurnal24 Pri Triglavu bodo podražili zavarovanje.
Triglav Zdravstvena zavarovalnica viša premijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, svojim zaposlenim pa niža plače.
Oglej si celoten članek

Triglav Zdravstvena zavarovalnica se je na rast stroškov zdravstvenih storitev odzvala s povišanjem premije dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja in z znižanjem plač zaposlenih, so pravkar sporočili iz družbe. S 1. februarjem bo povišanje premije dopolnilnega prostovoljnega zdravstvenega zavarovanja znašalo okrog 1,97 evra ali 8,7 odstotka. Plače zaposlenih v Triglav Zdravstveni zavarovalnici bodo nižje za 5 odstotkov, plače članov uprave in vodilnih delavcev pa za 10 odstotkov.

Nova premija dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja bo pri Triglav Zdravstveni zavarovalnici znašala 24,63 evra, oziroma 23,89 evra mesečno z zakonsko najvišjim predvidenim 3-odstotnim popustom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.