Filmske aretacije sredi Nove Gorice

Foto: Žurnal24 aretacija, Nova Gorica Foto: Žurnal24 aretacija, Nova Gorica Foto: Žurnal24 aretacija, Nova Gorica
Sredi Nove Gorice so policisti z uporabo prisilnih sredstev aretirali moške. Ker v zvezi z omenjeno zadevo še vedno potekajo aktivnosti policistov, je policija skopa z informacijami.
Oglej si celoten članek

Na aretacije nas je opozoril bralec Aljaž. Po njegovih podatkih so nekaj minut po 10.30 pri igralnici Perla policisti zaprli parkirni prostor in "pridivjali s civilnimi
avtomobili k zgradbi in vanjo zamaskirani, z neprebojnimi jopiči in pištolami vdrli (od daleč se ni dobro videlo ali so šli v picerijo ali zgradbo poleg nje). Nato so dva ali tri moške vrgli na tla, jih aretirali ter na hitro odpeljali,"
je zapisal bralec in dejal, da je vse skupaj trajalo okoli dvajset minut.

Aljaž je ob tem še dejal, da dogodka ni uspel fotografirati, saj so mu to preprečili policisti. Okoli šeste ure zvečer pa nam je poslal fotografije, na katerem lahko vidite, kako policisti varujejo objekt. Več v GALERIJI.

Dean Božnik iz PU Nova Gorica je za zurnal24.si potrdil, da novogoriška policijska uprava vodi predkazenski postopek zaradi suma, da je bilo storjeno uradno pregonljivo kaznivo dejanje.

"Ta trenutek v zvezi z omenjeno zadevo še vedno potekajo aktivnosti kriminalistov Sektorja kriminalistične policije Policijske uprave Nova Gorica, zato vam več informacij v tem trenutku ne moremo posredovati," je še dejal Božnik in obljubil, da bodo več informacij posredovali kasneje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.