Filmski lov po ulicah Ljubljane zaradi brezalkoholne pijače

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Minuli petek zgodaj zjutraj so bili ljubljanski policisti bila obveščeni o vlomu v trgovino v Vnanjih Goricah. S kraja vloma naj bi se odpeljala dva mlajša moška z osebnim vozilom Peugeot
Oglej si celoten članek

Policisti so vozilo izsledili v Črni vasi in ga pričeli ustavljati s svetlobnimi in zvočnimi signali. Voznik jih ni upošteval in nadaljeval z vožnjo proti prestolnici.

V križišču Tržaške in Tivolske ceste je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo povzročil prometno nesrečo, v kateri je bilo udeleženo tudi službeno vozilo policije.

V nesreči ni bil nihče telesno poškodovan. Voznik in potnik sta s kraja zbežala, vendar so policisti voznika, 20-letnega moškega iz okolice Ljubljane, prijeli in mu za nujno potreben čas odvzeli prostost.

Policisti so ugotovili, da sta 20-letnik in za zdaj še neznani storilec vlomila v trgovino od koder sta odtujila brezalkoholno pijačo. 

Z vlomom in prometno nesrečo sta povzročila za okoli 6500 evrov materialne škode.

Po postopku je bil 20-letnik izpuščen, zoper njega bo podana kazenska ovadba, za povzročitev prometne nesreče pa so mu policisti izdali plačilni nalog.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:31 28. November 2016.

    Torej so za bančne luknje krivi kriminalisti, ker so tajkunčke začeli preganjati, tako da so ti bili primorani skriti denar …

  • 19:25 28. November 2016.

    Za povzročitev prometne nesreče so krivi policaji!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.