Filmski vlom na Jesenicah

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
V nočnem času je bil jeseniški Mercator prizorišče pravcatega filmskega vloma. Neznanci so dobro vedeli, kaj ukrasti; plen je vreden okoli 50 tisočakov.
Oglej si celoten članek

Neznanci so oropali trgovino Cerruti 1881 v jeseniškem Mercator centru, kar so potrdili tudi v družbi Heta, lastnici prodajalne.

Fotografije mesta vloma in oropane trgovine si lahko ogledate tukaj.

 

"Odnesli so za okoli 50 tisoč evrov ur in nakita predvsem znamke Cerruti. Policija rop še preiskuje, tako da o storilcih za zdaj ni znanega še nič," so nam še povedali v podjetju. Neznanci sicer niso bili zamaskirani, rop pa so zabeležile varnostne kamere. "Na podlagi posnetkov bo preiskava zagotovo lažja," so menili v podjetju. Žal so po ogledu posnetkov ugotovili, da je kamera zabeležila le snopiče ročnih svetilk, medtem ko so obrazi neprepoznavni.

Andrej Zakrajšek s kranjske policije nam je povedal, da so bili o vlomu obveščeni v jutranjem času. Doslej naj bi  po naših podatkih ugotovili, da naj bi roparji v trgovski center vstopili skozi okna v drugem nadstropju, pri čemer se alarm v centru ni sprožil. Tako naj bi storilci imeli dovolj časa za svoj roparski pohod; v notranjost so se spustili po vrvi. Po naših podatkih so bili na tatinskem pohodu vsaj štirje vlomilci; toliko jih je bilo znotraj trgovine če so bili njihovi pajdaši tudi zunaj, morebiti v avtomobilu, še ni znano.

V Heti so potrdili, da so izdelke odnesli kar skupaj z vitrinami.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.