Filmsko oropali varnostnike

Foto: Žurnal24 Priča ropa na Šmartinki je povedala, da se je po ropu iz golfa, ki je odpeljal s Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Policisti še vedno preiskujejo rop na Šmartinski cesti, v katerem so trije storilci oropali varnostnike in odnesli neznano vsoto denarja.
Oglej si celoten članek

Policisti preiskujejo rop, ki so ga v nedeljo pred 8. uro zjutraj izvedli trije neznanci, ki so se po dejanju razbežali.

Kot so sporočili s policije, so oropali varnostnike na Šmartinski cesti, za zdaj pa še ne vedo, koliko denarja so odnesli.

Ali so bili oboroženi, Vinko Stojnšek s Policijske uprave (PU) Ljubljana še ni mogel potrditi.

Priča dogodka je povedala, da sta bila dva storilca na skuterju, eden pa v golfu 5 kovinske barve.

V družbi G7 ni bilo nikogar, ki bi lahko o ropu povedal še kaj, več bo znanega v ponedeljek. © Dejan Mijović

 
"Tipa na skuterju s čeladama na glavi sta počasi naredila krog med Emono in Mercatorjem ter se tam potuhnila. Potem se je pripeljal pick up družbe G7 in voznik golfa, na glavi je imel črno pleteno kapo z izrezi za oči, se je zaletel vanje. V tistem sta s skuterja skočila oba moška, potegnila iz avta varnostnika in se z vrečo denarja odpeljala proti Žalam," je povedala priča. O ropu bo policija več povedala v ponedeljek.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.