Finančna uprava obljublja novo nagradno igro

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Finančna uprava za prihodnje leto obljublja še zanimivejšo nagradno igro, kaj bo novega, pa še ne morejo povedati.
Oglej si celoten članek

Letošnja nagradna igra je sicer zelo uspešna, finančna uprava je prejela že 20 milijonov računov. 

V prvem trimesečju je bilo nepotrjenih 1,9 odstotka računov, v drugem in tretjem trimesečju pa je takšnih računov le še 1,2 odstotka. Finančna uprava te račune še posebej preveri. 

Preverili tri četrtine vseh izdajateljev računov

Aplikacijo "Preveri račun", je na svoj telefon preneslo že 111.000 potrošnikov, ki so doslej vsaj enkrat preverili tri četrtine vseh izdajateljev računov, ki uporabljajo davčne blagajne. 

Četrti krog nagradne igre se bo zaključil 31. decembra 2016. Ogromna večina (84 odstotkov) računov je poslanih prek aplikacije ali prek elektronske pošte, le 16 odstotkov pa po navadni pošti, a se v zadnjih dneh količina povečuje. 

Z novim letom pa na Finančni upravi RS načrtujemo novo oziroma prenovljeno nagradno igro, ki bo še zanimivejša za potrošnike in učinkovitejša pri odpravljanju sive ekonomije, a podrobnosti še niso znane. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:41 30. November 2016.

    Jaz jim sigurno ne pošljem nobenega računa.Imajo dobre plače in jih naj tudi zaslužijo z delom na terenu.Če pa želijo,da …

  • 16:36 30. November 2016.

    No ,zdaj se vidi da smo vsi podkupljivi,samo denar je pomemben<br />in že bomo zajebali soseda,prijatelja itd...Teli kreteni na Fursu …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.